تهیه سس فلفل تند


فلفل قرمز تند: ۱۰۰ گرم

سیر خرد شده: ۴ حبه

شکر: ۱ قاشق غذاخوری

سرکه سفید: ۲ قاشق غذاخوری

نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه سس فلفل چیلی یا تند به این صورت است که ابتدا فلفل قرمز تازه را داخل غذاساز می‌ریزید. سپس سیر، شکر، نمک و سرکه را به آن اضافه می‌کنید. مواد را خوب با غذاساز یا میکسر مخلوط می‌کنید. زمانی که فلفل‌ها و سیرها به خوبی خرد شدند و مواد یکدست شد، آن‌ها را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و با شعله ملایم روی حرارت قرار دهید. به مدت 10 دقیقه  مقداری از سس را با احتیاط بچشید و مطمئن شوید که نمک آن کافی است. مراقبت باشید این سس به تنهایی بسیار تند است و بهتر است به مقدار کم از آن را امتحان کنید. بعد از اینکه سس به غلظت و رنگ مناسبی رسید و ۱۰ دقیقه از پخت آن گذشت، گاز را خاموش کنید.

سس را داخل یک شیشه خشک و تمیز که درب محکمی دارد، بریزید و داخل یخچال نگهداری کنید. این مقدار سس معمولا اندازه یک شیشه یا لیوان فرانسوی دسته‌دار می‌شود. اگر دوست دارید سس شما تندتر شود می‌توانید از نوع فلفل تندتری استفاده کنید. برای کم کردن مقدار تندی می‌توانید از فلفل قرمز شیرین در کنار فلفل قرمز تند استفاده کنید و تندی سس را طبق ذائقه خودتان تنظیم کنید. یادتان باشد به جای فلفل قرمز تند می‌توانید از فلفل سبز تند و تیز استفاده کنید.